Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ziua internațională a animalelor 2019. Cum este marcată această zi

În fircare an pe 4 octombrie săbătorim Ziua Internațională a animalelor. Cu ocazia acestei sărbători se realizează cel mai mare colaj cu desene despre animale.

În fircare an pe 4 octombrie săbătorim Ziua Internațională a animalelor. Cu ocazia acestei sărbători se realizează cel mai mare colaj cu desene despre animale.

Ziua Internațională a animaleleor inițiată în anul 1931, ziua mondială a animalelor avea scopul de a promova drepturile, dar și bunăstarea tuturor animalelor. Pirima ediție a acestei sărbători a avut loc pe 24 martie 1925 și consta în organizarea mai multor expoziții și discursuri. În prezent, World Animal Day a devenit o mişcare globală susţinută de organizaţii, autorităţi, celebrităţi din toată lumea.

Anul acesta Ziua Internațională a animalelor este sărbătorită prin realizarea celui mai mare colaj cu desene despre animale. Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie (ARPAC) invită toți iubitorii de animale să contribui la realizarea celui mai mare colaj de desene pe foi A4 din România, cu tema legată de animalele de companie.

Cei care doresc ia parte la această iniţiativă – elevi, profesori, părinţi, iubitori de animale din toată ţara – pot realiza desenele până la data de 13 octombrie și trimise pe petabc.ro.

Evenimente București 4 octombrie:

Lângă București, la Ferma Animalelor, iubitorii de animale de toate vârstele pot descoperi povestea mai multor animale, dar se și pot juca cu el și pot învăța elemente esențiale ce țin de buna creștere a animalelor.

Citește și: Ziua Internaţională a Animalelor de la fermă, sărbătorită la Neatza cu Răzvan şi Dani

Recomandari