Antena Căutare

Ziua internationala a cancerului la copil

15 februarie reprezinta Ziua Internationala a Cancerului la Copil. Am decis si noi sa ne alaturam Asociatiei Little People Romania, in lupta impotriva acestei boli necrutatoare. Prin purtarea acestei bratari galbene. culoarea si fundita galbena simbolizeaza cancerul la copil, vrem sa raspandim mesajul sperantei si al solidaritatii cu cei care lupta impotriva cancerului in Romania.

Bratarile galbene cu inscriptia "TEMERARII stiu ca se poate - Poti Si Tu!" sunt accesibile tuturor din aceasta luna, ca parte a campaniei "Poti Si Tu!", sustinuta si desfasurata de membrii clubului Temerarii, tineri supravietuitori de cancer din Romania. Bratara galbena simbolizeaza tratarea cu succes a cancerului la copil si transmite un mesaj pozitiv, optimist, inspirandu-i sa lupte in continuare pe micutii atinsi de aceasta boala.
Orice consultatie costa la medicii de familie din Neamt... Profesoara batausa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 8, 20 septembrie 2024. Otilia află că Alice a ucis încă un om: Nu mai este întreagă la cap!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 8, 20 septembrie 2024. Otilia află că Alice a ucis încă un om: Nu mai este întreagă la cap! Vineri, 20.09.2024, 23:06
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x