Antena Căutare

Parada impresionantă de Ziua Marinei! Iohannis, acuzat că nu a avut nicio reacție când militarul american a leșinat lângă el

Un militar a leşinat chiar în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, care a primit critici pentru lipsa lui de reacţie. De Sfânta Maria, zeci de vase, aeronave şi ambarcaţiuni s-au apropiat de ţărm şi au salutat mulţimea. Şeful statului a participat la festivităţi alături de Prima Doamnă, care şi-a făcut apariţia într-o rochie albă, cu accente albastre, în ton cu sărbătoarea de astăzi.

Un militar a leşinat chiar în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, care a primit critici pentru lipsa lui de reacţie. De Sfânta Maria, zeci de vase, aeronave şi ambarcaţiuni s-au apropiat de ţărm şi au salutat mulţimea. Şeful statului a participat la festivităţi alături de Prima Doamnă, care şi-a făcut apariţia într-o rochie albă, cu accente albastre, în ton cu sărbătoarea de astăzi.

Însă doar câteva minute mai târziu, Klaus Iohannis a fost protagonistul unei scene care i-a atras critici dure. Nu a avut nicio reacţie când un militar american din garda de onoare a leşinat la doi paşi de el. Preşedintele şi-a continuat discursul.

Nici la final, când militarul a fost luat pe braţe de salvatori, preşedintele nu s-a oprit.

Ambulanţa a fost chemată şi pentru o femeie din mulţime care a leşinat din cauza căldurii. Incidentele nu au umbrit, însă, sărbătoarea, pentru cei aproape 20 de mii de oameni veniţi pe faleza din Constanţa.

Aroape 20 de mii de oameni au urmărit în Constanţa o impresionantă paradă a verii. Pe mare şi-n aer, mii de militari au făcut spectacol, în zi de dublă sărbătoare: Ziua Marinei şi praznicul Sfintei Marii, ocrotitoarea marinarilor.

Camere murdare, paturi stricate şi saltele vechi! Condiţii inumane într-o tabără din staţiunea Neptun... UPDATE: Rezultate Loto 15 august 2019. Report uriaș la Joker! Numere extrase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x