Antena Căutare

Ziua Mondială a Poștei 2018. Ce premii de merit primesc postașii din România

Ziua Mondială a Poștei 2018. Ce premii de merit primesc postașii din România. Poştaşii au reprezentat liantul comunicării dintre oameni în istoria modernă a României

Ziua Mondială a Poștei 2018. Ce premii de merit primesc postașii din România Galerie
Ziua Mondială a Poștei | nineoclock.ro

Astăzi, 9 octombrie 2018, se sărbătorește Ziua Mondială a Poștei. Astfel, Compania Națională Poșta Română își răsplătește angajații. Poșta Română reprezintă unul dintre cei 22 membri fondatori ai Uniunii Poștale Mondiale (UPU). Această organizație include în prezent 190 de țări.

Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română, Alexandru Petrescu, spune că această zi le amintește poștașilor importanța meseriei lor. În ciuda neajunsurilor și problemelor din acest sistem, poștașii practică una dintre cele mai frumoase meserii.

Poșta Română va acorda trei categorii de premii ce vor consta în bani și diplome. Aceste premii vor ajunge la 115 angajați din București și din țară. Suma totală a premiilor va ajunge la 25.000 lei. Cele trei categorii includ “Erou al Poștei Române”, “Conduită și implicare exemplară” și “Trup și suflet pentru Poșta Română”.

Poșta Română are posibilitatea să ajungă acolo unde niciun alt operator privat nu reușește, în societatea noastră de consumatori captive. Datele furnizate de Banca Mondială indică faptul că birourile de poștă reprezintă furnizorii cei mai convenabili din punct de vedere economic atunci când vine vorba de un transfer bancar.

Poșta Română a ajuns să fie lider pe piața serviciilor poștale în România , având o cifră de afaceri anuală de peste 1,2 miliarde lei. Acest serviciu operează printr-o rețea de peste 5.600 oficii poștale ce au acoperire națională.

Sursă foto: nineoclock.ro, radiotimisoara.ro

Cutremur Indonezia 2018. Care e bilanțul sinistru al seismului urmat de tsunami... Descoperire ȘOCANTĂ! O familie din Buzău a găsit o pungă uitată pe o bancă și Poliția a fost alertată! Ce conținea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x