Antena Căutare

Romii isi sarbatoresc astazi Ziua Nationala

Crestinii sarbatoresc astazi Nasterea Maicii Domnului, sau Sfanta Marie Mica, cum se spune in popor. Tot astazi este ziua nationala a rromilor. Asa ca va fi sarbatoare mare pe islazul de la Costesti. Mii de rromi sunt asteptati sa petreaca, pe ritmuri de manele, langa berbecuti la protap. Multi au ajuns inca de aseara acolo si dupa o scurta vizita la manastire au dat drumul la muzica.

La doi pasi de manastire, in locul rugaciunilor, rasunau manele aseara, unde s-au adunat zeci de romi. Inainte sa se adune la petrecere, familiile treceau pe la biserica. Dupa cateva minute de rugaciune, oamenii s-au adunat petrecerii.

Gratare fastuoase, bautura cat cuprinde si cat mai multa voie buna. Astazi, romii si mai instariti au parte de preparate si mai gustoase. Cateva familii isi vor crestina copii si vor face petrecere mare, chiar pe islazul de la Costesti.

Foto: Intact Images

SPECIAL. Biserica, mana-n mana cu afacerile. Un preot din Targu Mures face exorcizari contra cost... Un tanar din Sectorul 4 al Capitalei a fost impuscat din cauza unei femei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x