Antena Căutare

Zodia care va trece printr-o mare DEZAMĂGIRE în prima parte a anului 2018

Prima parte a anului 2018 se anunţă a fi una destul de dificilă pentru aceşti nativi, care vor cunoaşte o mare dezamăgire.

Prima parte a anului 2018 se anunţă a fi una destul de dificilă pentru aceşti nativi, care vor cunoaşte o mare dezamăgire.

Undeva în primele trei luni are anului, aceşti nativi ar putea suferi o trădare în dragoste sau ar putea să se îndrăgostească de o persoană care nu le va împărtăşi sentimentele.

Oricum ar fi, vor avea mult de lucru pentru a depăşi această dezamăgire, mai ales că ei sunt firi destul de sensibile, ale căror sentimente pot fi rănite cu uşurinţă.

Cel mai bine pentru ei ar fi să petreacă timp în compania familiei şi să spună ce au pe suflet, pentru a evita să cadă într-o depresie care le-ar putea compromite cea mai mare parte a anului.

Anul 2018 îi învaţă pe aceşti nativi o lecţie dură, şi anume, că dezamăgirea este o inevitabilă şi că de multe ori, cei pe care îi iubim pot să ne rănească mai tare decât cei pe care îi credem duşmani. Zodia pentru care prima parte a anului 2018 va aduce o mare dezamăgire este zodia Peşti, scrie Huff.ro.

Astrele își pun amprenta asupra modului nostru de a ne comporta sau reacționa atunci când suntem puse în fața unor probleme. Atunci când vine vorba de cele amoroase, unii dintre noi avem tendința să dramatizăm și să transformăm totul într-o situație total neplăcută, în timp ce alții trecem mai ușor peste obstacole. Așa și în fața unor dificultăți ce nu țin neaparat de sfera personală. Este destul de greu de zis cine va suferi mai mult sau mai puțin anul acesta, cert e că nativii din Rac vor avea parte de dezamăgirea vieții lor.

Adio, vreme frumoasă! TEMPERATURILE SCAD drastic, iar FRIGUL va lovi România. Ne pregătim de IARNĂ?... Moaștele celui mai iubit Papă din lume, la București. Credincioșii vin să se roage în fața raclei lui Papa Ioan Paul al ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x