Antena Căutare

Zona din România în care a nins abundent, ca-n mijlocul iernii! Stratul de zăpada atinge zeci de centimetri

Valul de aer polar a dus la răcirea accentuată a vremii în toate zonele din România, iar în zonele de munte ale județului Suceava a nins ca-n povești. 

Valul de aer polar a dus la răcirea accentuată a vremii în toate zonele din România, iar în zonele de munte ale județului Suceava a nins ca-n povești.

În noaptea de luni spre marți, a nins ca-n povești în zonele înalte ale județului Suceava, iar un strat considerabil de zăpadă s-a depus.

Imaginile inedite surprinse în Zona Palma, la altitudine de 1100 de metri, au făcut înconjurul internetului, mulți internauți fiind de părere că peisajul este desprins din mijlocul iernii.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă. ”Recomandarea este ca pe segmentetele de drum în care se înregistrează temperaturi scăzute vehiculele să fie echipate cu anvelope de iarnă chiar dacă nu este zăpadă pe carosabil. Textura acestor anvelope permite rularea şi frânarea în condiţii de siguranţă sporită. Se recomandă folosirea luminilor de întâlnire în condiţii de vizibilitate scăzută, reducerea vitezei în zona podurilor şi podeţelor pentru că poate să apară poleiul în condiţii de umiditate şi temperaturi scăzute”, a declarat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

De asemenea, în zona masivului Rarău, zăpada s-a depus într-un strat consistent, motiv de glume pentru localnici: "Se redeschide sezonul de schi".

Vești bune pentru acești români! Vor beneficia de concediu pentru creșterea copilului plătit... Maria Ghiorghiu, premoniție sumbră: ”Urmează un atentat terorist. Pericolul e iminent!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x