Antena Căutare

Suferă de o boală neurologică gravă, dar desenează dumnezeiește. Tânăra din Mureș care transformă cărbunele în artă!

O tânără din Mureş este dovada vie că talentul nu ţine cont de nimic! Deşi suferă de o boală neurologică progresivă, artista de 25 de ani reuşeste să impresioneze cu fiecare dintre desenele sale din cărbune.

O tânără din Mureş este dovada vie că talentul nu ţine cont de nimic! Deşi suferă de o boală neurologică progresivă, artista de 25 de ani reuşeste să impresioneze cu fiecare dintre desenele sale din cărbune. Nu a luat niciodată lecţii de desen, dar spune că face totul cu pasiune şi că pe fiecare bucată de hârtie pune şi o parte din sufletul ei.

Tânăra de 25 de ani şi-a descoperit pasiunea pentru desen în copilărie. Pentru că boala neurologică de care suferă nu o lăsa să se joace asemenea celorlalţi copii de vârsta ei, ea desena.

În 2014, Zsuzsa a avut şi prima expoziţie, în Târgu Mureş. Au urmat apoi Londra în 2015 şi, un an mai târziu, Budapesta şi Szeged. Deşi cumpărători ar fi fost, tânăra artistă nu a vrut să vândă nici măcar un desen.

Şi chiar dacă pare că viaţa ei curge lent, Zsuzsa nu stă. În urmă cu doar câteva săptămâni a realizat coperta cărţii unei prietene şi a expus într-o nouă expoziţie cele peste 40 de lucrări pe care le-a strâns până acum. Tot de dragul unui amic, a desenat un tatuaj şi are o mulţime de planuri legate de pasiunea ei. Îşi doreşte să mai ajungă în Marea Britanie şi să poată desena cât mai mult timp.

Scandal la o școală din Bistrița! Un profesor a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru faptele sale!... Cel mai ghinionist hoț din România. A furat banii dintr-o pizzerie din Pitești și a mers cu banii la „păcănele”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x