Suferă de o boală neurologică gravă, dar desenează dumnezeiește. Tânăra din Mureș care transformă cărbunele în artă!

O tânără din Mureş este dovada vie că talentul nu ţine cont de nimic! Deşi suferă de o boală neurologică progresivă, artista de 25 de ani reuşeste să impresioneze cu fiecare dintre desenele sale din cărbune.

O tânără din Mureş este dovada vie că talentul nu ţine cont de nimic! Deşi suferă de o boală neurologică progresivă, artista de 25 de ani reuşeste să impresioneze cu fiecare dintre desenele sale din cărbune. Nu a luat niciodată lecţii de desen, dar spune că face totul cu pasiune şi că pe fiecare bucată de hârtie pune şi o parte din sufletul ei.

Tânăra de 25 de ani şi-a descoperit pasiunea pentru desen în copilărie. Pentru că boala neurologică de care suferă nu o lăsa să se joace asemenea celorlalţi copii de vârsta ei, ea desena.

În 2014, Zsuzsa a avut şi prima expoziţie, în Târgu Mureş. Au urmat apoi Londra în 2015 şi, un an mai târziu, Budapesta şi Szeged. Deşi cumpărători ar fi fost, tânăra artistă nu a vrut să vândă nici măcar un desen.

Şi chiar dacă pare că viaţa ei curge lent, Zsuzsa nu stă. În urmă cu doar câteva săptămâni a realizat coperta cărţii unei prietene şi a expus într-o nouă expoziţie cele peste 40 de lucrări pe care le-a strâns până acum. Tot de dragul unui amic, a desenat un tatuaj şi are o mulţime de planuri legate de pasiunea ei. Îşi doreşte să mai ajungă în Marea Britanie şi să poată desena cât mai mult timp.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri