Antena Căutare

Spectacol la superlativ! "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe!

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat castigator pe Serban Copot,  cu o transformare in rapperul american Eminem, a fost sambata seara lider de audienta la orase. Show-ul prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi a adunat in fata micilor ecrane 1.985.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.43.

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat castigator pe Serban Copot, cu o transformare in rapperul american Eminem, a fost sambata seara lider de audienta la orase. Show-ul prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi a adunat in fata micilor ecrane 1.985.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.43.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.22), o audienta medie de 8,2 puncte de rating si o cota de piata de 18,6%, urmata fiind de Pro TV, cu 6,9 puncte de rating si o cota de piata de 15,5%.

Sâmbăta aceasta, la Antena 1, Maria Buză și Pepe au cântat în travesti si au facut show pe scena de la "Te cunosc de undeva!", transformati in Adrian Enache și Maria Cârneci. Nico a imitat-o pe Mariska Veres, solista trupei Shoking Blue, și a interpretat “Venus”, singurul mare hit al acesteia, lansat în anii ’60, Dorian Popa s-a transformat în Mungo Jerry si a invitat pe toata lumea la dans, pe acordurile piesei "In the Summertime", în timp ce Amna a interpretat foarte bine o piesă din repertoriul lui Jessie J, în condițiile în care o răceală puternică i-a dat de furcă in ultima perioada.

Misha a creat un moment emoționant, readucând-o în fața telespectatorilor pe gingașa și irepetabila Anda Călugăreanu, iar Dima Trofim a cântat, plin de energie si într-o rusă perfectă, piesa “Videli Noci”, transformat în Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub. Lucian Ionescu a luat chipul, asemănarea și obiceiurile lui Chris Brown, in timp ce Adina Raducan a fost pentru o seară curajoasa și dezinhibata Miley Cyrus.

Cea mai buna transformare a serii a fost realizata de Șerban Copoț, care l-a imitat pe regele muzicii hip-hop, cântărețul american Eminem.

Invitata specială a acestei ediții a fost Sanda Ladoși, care a urcat pentru prima dată pe scena show-ului să cânte alături de Florin Ristei și FreeStay câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul său, printre care "Cand vine seara" si "Te chem". La masa juriului, alături de Ozana Barabancea, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, s-a aflat și în această seară Furnica, mama dansurilor acestui show urmand ca, de saptamana viitoare, proaspata mamica Andreea Balan sa-si reia locul de jurata.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 19 noiembrie 2016

4 motive pentru care este bine să îți vinzi locuința iarna... Cum să îți stabilești din timp bugetul pentru Crăciun ?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x