Antena Căutare

6 iulie 2009, ziua care a schimbat istoria fotbalului! Cristiano Ronaldo era prezentat la Real Madrid în fața a 80,000 de fani!

Data de 6 iulie 2018 este una extrem de aglomerată în fotbalul Mondial. Astăzi, în Rusia se joacă sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Tot azi, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, Cristiano Ronaldo, este pe cale de a pleca de la cel mai mare club din istorie, Real Madrid, la cel mai important club din Serie A, Juventus.

Pentru Cristiano Ronaldo, dar și pentru fotbalul mondial, data de 6 iulie este una cu semnificații extrem de importante. În urmă cu 9 ani, pe 6 iulie 2009, ”CR9” era prezentat pe Santiago Bernabeu în fața a peste 80,000 de fani. Din 2009 până azi, Ronaldo avea să se transforme în cel mai important jucător din istoria lui Real Madrid din punct de vedere al cifrelor și nu numai!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Sunt foarte fericit să mă aflu aici! Mi-am îndeplinit visul din copilărie, acela de a juca pentru Real Madrid! Nu mă așteptam să fiu întâmpinat de un stadion plin. Este impresionant”, spunea Ronaldo atunci.

Inițial, Cristiano Ronaldo a purtat numărul 9 la Real. Apoi, din 2010, după ce legenda Raul a plecat la Schalke 04, CR9 a redevenit CR7!

Pe Santiago Bernabeu, Ronaldo a câștigat tot ce se putea câștiga cu Real: La Liga (2), Cupa Spaniei (2), Supercupa Spaniei (2), UEFA Champions League (4), Supercupa Europei (2) și Campionatul Mondial al Cluburilor (3).

Din 2009 până azi, Cristiano Ronaldo a rescris istoria lui Real și a fotbalului european! Venit de la Manchester United pentru 94 de milioane de Euro, Ronaldo a marcat 450 de goluri pentru madrileni în 438 de meciuri jucate! FABULOS!

Iată ce recorduri a doborât Ronaldo în această perioadă:

Cristiano Ronaldo a marcat cele mai multe goluri în competițiile UEFA: 122!

Cristiano Ronaldo are cele mai multe goluri marcate în istoria Ligii Campionilor: 119!

Cristiano Ronaldo are cele mai multe goluri marcate într-un sezon al Ligii: 17 (2013-2014)

Cristiano Ronaldo a câștigat cele mai multe finale UEFA Champions League: 5

Cristiano Ronaldo e primul jucător care a marcat în trei finale diferite ale Ligii Campionilor

Cristiano Ronaldo e singurul jucător care a marcat în toate meciurile din grupele Ligii

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care marchează în 10 meciuri la rând în Liga Campionilor (record care poate fi îmbunătățit)

Cristiano Ronaldo e Golgheterul All-Time al celor de la Real Madrid: 450 goluri

Cristiano Ronaldo are cele mai multe Ghete de Aur: 4 (alături de Messi)

Cristiano Ronaldo are cele mai multe Baloane de Aur câștigate, alături de Messi: 5

Cristiano Ronaldo are cele mai multe titluri ”UEFA - Jucătorul Anului”: 4

Cristiano Ronaldo are cele mai multe titluri ”FIFA - Jucătorul Anului”: 5 (alături de Messi)

Cristiano Ronaldo are cele mai multe prezențe în ”UEFA Team of the year” (2004, 2007–2017)

UNA PE ZI! Imagini fierbinți cu Sofia, presupusa iubită a lui Cavani, starul Uruguayului de la Mondiale... OFICIAL: CSM București are un nou antrenor! Acesta are ca obiectiv readucerea Ligii Campionilor în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x