A ajuns vicecampion mondial deși s-a antrenat singur, după ce termina serviciul! Dănuț Borbil este cel mai tare polițist pe care l-ai văzut vreodată!

 

Un ardelean a reuşit să devină vicecampion mondial la skandenberg! A atins această performanţă deşi se antrenează pe unde poate, îşi cumpără singur echipament şi investeşte în dietă bani din salariul de poliţist local.

Însă, deşi a fost învins în finală, e decis să nu se lase până nu aduce în Luduş titlul de campion mondial.

Soţia i-a făcut galerie lui Dănuţ Borbil din sală. L-a încurajat să-şi doboare adversar după adversar. Însă colosul din Luduş a avut ghinionul să dea de coşmarul lui în finala campionatului mondial de skandenberg. Un rus care l-a învins mereu

Dar un campion adevărat nu se opreşte după un eşec. Cu toate că performanţa ardeleanului de 44 de ani nu pare a fi la îndemâna oricui. Dănuţ îşi împarte timpul între serviciu şi antrenamente. Se pregăteşte singur şi după propriile reguli. Îi lipsesc multe.

Dănuţ Borbil nu este doar bărbatul cu braţul de fier, multiplu campion naţional la skandenberg, campion european sau Mister Arnold Classic Europe. Când iese din sala de forţă munceşte în slujba cetăţenilor. Este unul dintre politiştii locali cu cele mai multe decoraţii.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe