Antena Căutare

A doua demitere in Liga a doua: Ciorceri l-a inlocuit pe Florin Fabian la carma Ariesului Turda

In urma rezultatelor slabe din primele 4 etape de campionat, Florin Fabian si-a incetat mandatul pe banca tehnica a Ariesului Turda, inceput in toamna lui 2010. Oficialii de la Ariesul deja i-au gasit deja un inlocuitor in persoana lui Gheorghe Ciorceri.

Ariesul Turda nu a castigat decat 2 puncte in primele 4 etape, si acestea obtinute cu nou promovate: in deplasare la Baia Mare si acasa cu Luceafarul Oradea. Oficialii gruparii din judetul Cluj s-au declarat nemultumiti de evolutia echipei, asa ca l-au demis pe antrenorul Florin Fabian.

Inlocuitorul sau este Gheorghe Ciorceri, cel care a semnat deja un contract pana la finalul turului: „Am semnat actele. Ciorceri e antrenorul nostru pana la iarna, iar atunci vom trage linie. Daca avem rezultate, vom continua colaborarea" a spus Virgil Blasiu, presedintele Ariesului.

Se pare ca in cursa pentru postul respectiv ar fi fost si Alpar Mezaros si Petre Gigiu. Fabian este al doilea antrenor demis in liga secunda, dupa Marius Baciu, inlocuit de Ionut Popa la Iasi.

foto: gsp.ro

Gigi Becali despre incidentul lui MM de la Medias: "Il felicit"... Barcelona - Milan 2-2 / Tiki taka rapusa de norocul ancestral milanez. Vezi toate rezultatele din Liga Campionilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x