Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

A fost batjocorită mulți ani la rând, dar acum este o învingătoare. Povestea de viață a lui Gui Yuna te va emoționa profund

Gui Yuna este numele care se regăsește în paginile publicațiilor din întreaga lume zilele acestea, după ce a câștigat un concurs de culturism.

Povestea de viață lui Gui Yuna a impresionat pe toată lumea

Profimedia Images

Numele tinerei a răsunat în lumea întreagă în anul 2004 atunci când a concurat la Jocurile Olimpice de la Atena. Povestea ei a impresionat pe toată lumea după ce s-a aflat că femeia din China a rămas fără un picior la vârsta de 7 ani, în urma unui accident rutier.

În anul 2004 aceasta a participat la sărituri în lungime la Atena, dar acum a dezvoltat o pasiune pentru culturism și a devenit campioana Chinei.

Citește și: Cum arată cea mai singuratică persoană din lume. I se spune Mowgli și locuiește în Siberia, unde se fac -50 grade iarna

Acesta a dezvăluit în fața presei că de cele mai multe ori a reușit să câștige pentru că a avut încredere în forțele proprii. Gui a mai dezvăluit că de-a lungul timpului a avut de îndurat mai multe situații în care era jignită și batjocorită pentru felul în care arată, dar că toate acestea au transformat-o în sportivul de succes de acum.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Povestea lui Gui Yuna a impresionat pe toată lumea

"Poate că nu am câștigat datorită profesionalismului sau a mușchilor, ci datorită încrederii și a curajului de a urca pe scenă și de a mă arăta în fața tuturor. În școală, eram numită 'șchioapă' sau 'pisică cu trei picioare'. De cele mai multe ori, era vorba de un limbaj abuziv și, uneori, abuz fizic."

Potrivit digisport.ro, Gui Yuna a crescut în orașul Nanning doar alături de mama sa. Tatăl tinerei a murit înainte ca ea să se nască. În anul 2001 a început să participe la concursuri paralimpice, iar în anul 2004, la Jocurile de la Antena a obținut locul 7.

În anul 2017 a decis să se retragă și să aibă o viață normală, dar s-a lovit de prejudecățile din societate și a fost respinsă la peste 20 de job-uri din cauza aspectului său fizic.

În ciuda greutăților prin care a trecut, Gui Yuna este recunoscătoare cu ce i-a oferit viața până în acest moment pentru că este un om puternic în acest moment.

Recomandari