Antena Căutare

A fost publicat topul celor mai bine plătiți 10 fotbaliști din lume! Diferență colosală între Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

Presa din Anglia a publicat astăzi topul celor mai bine plătiți jucători din lume la ora actuală. Lionel Messi a făcut un salt uriaș în acest clasament. Prin semnarea noului contract cu Barcelona, geniul argentinian a devenit din nou cel mai bine plătit jucător al lumii. Acesta l-a detronat pe conaționalul său Carlos Tevez, fostul coleg de la națională.

Venitul lui Lionel Messi la Barcelona a ajuns la 45 de milioane de euro pe an și s-a mărit de două ori și jumătate față de acum 5 ani, când câștiga al treilea Balon de Aur din carieră. Niciun alt jucător al Barcelonei nu se mai află între primii 10 ai lumii în topul salariilor.

Lupta Europa vs. China în top 10 al veniturilor anuale este echilibrată: 5 jucători de la echipele tari ale continentului înfruntă alți proveniți din noul paradis financiar din Asia. În echipa lui Messi se înscriu Neymar, Ronaldo, Mbappe și Pogba. Dincolo, de la asiatici vin Tevez, Oscar, Lavezzi, Hulk și Graziano Pelle.

Surprinde poziția joasă a Balonului de Aur în această ierarhie. Deși a ajuns la al 5-lea balon, Cristiano Ronaldo nu prinde nici măcar top 5, fiind devansat de Messi, Neymar și 3 ”chinezi! De altfel, tocmai acesta pare a fi și motivul pentru care Ronaldo a ajuns la ”cuțite” cu șefii Realului. Starul portughez țintește o mărire salarială care să îl apropie măcar de rivalul de la Barcelona, Lionel Messi.

Iată cum se prezintă topul celor mai mari salarii din fotbal:

1. Lionel Messi (Barcelona) 46 milioane de euro pe an
2*. Carlos Tevez (Shanghai Shenhua) 38 milioane de euro pe an
3. Neymar (PSG) - 36 milioane de euro pe an
4. Oscar (Shanghai SIPG) - 24 milioane de euro pe an
5. Ezequiel Lavezzi (Hebei China Fortune) - 22 milioane de euro pe an
6. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - 21 milioane de euro pe an
7. Hulk (Shanghai SIPG) - 20 milioane de euro pe an
8. Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) 18 milioane de euro pe an
9. Paul Pogba (Manchester United) 17,5 milioane de euro pe an
10. Graziano Pelle (Shandong Luneng) 17 milioane de euro pe an

*Clasamentul a fost realizat înainte de plecarea lui Carlos Tevez din China. Mai mult ca sigur, odată cu transferul la Boca Juniors, argentinianul va dispărea din acest top.

sursa statistici: mirror.co.uk

VIDEO: Rusia a găsit arma secretă pentru Cupa Mondială din vară: un tigru! Imagini senzaționale cu tigrul-fotbalist... Vești îngrijorătoare din Brazilia. Legendarul Pele s-a prăbușit în propria locuință și a fost transportat de urgență la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x