Antena Căutare

A fost sau n-a fost penalty+eliminare în meciul CFR - CS ”U” Craiova ? Specialiștii se contrazic: ”Nu se poate da” vs. ”Penalty și eliminare!”

Derby-ul de clasament CFR Cluj - CS ”U” Craiova s-a remarcat cu un nou scandal imens în Liga 1 legat de arbitraj. Elevii lui Dan Petrescu au deschis scorul dintr-un penalty și o eliminare îndelung contestate de oaspeți, după un duel între Deac și Tiago Ferreira. La finalul partidei, decizia ”centralului” Adrian Comănescu a creionat două tabere: una ”pro” acestei decizii, iar alta ”contra”.

Fostul mare arbitru internațional, Ion Crăciunescu și fostul arbitru important din Liga 1, Cristi Balaj, se contrazic pe tema acestei decizii luate de Comănescu.

Dacă primul spune că ”E o luptă corp la corp. Ori fluieri de la început un fault în afara careului pentru CFR, ori laşi faza până la capăt. Am vorbit şi cu Porumboiu. Nu e penalty! Nu poţi să dai 11 metri la aşa ceva”, Cristi Balaj a avut o altă părere vizavi de fază, considerând că a fost ”A fost penalty şi eliminare, întrucât jucătorul oltenilor îl trage pe Deac din postura de ultim apărător”.

Partida CFR Cluj - CS ”U” Craiova s-a încheiat cu victoria gazdelor. Ardelenii s-au impus în Gruia cu 2-1, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, după mai multe momente controversate și ocazii.

Arbitrul Adrian Comănescu a acordat două penalty-uri, unul pentru gazde şi unul pentru oaspeţi, şi l-a eliminat pe Tiago Ferreira de la gruparea olteană.

foto: csuc.ro

Încă o lovitură pentru echipa națională! Vlad Chiricheș s-a accidentat grav și va rata finalul preliminariilor... OFICIAL: FCSB a mai prezentat o achiziție! Transfer surprinzător realizat de trupa lui Becali: ”Am venit la cel mai mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x