Antena Căutare

A inceput razboiul pishologic; Hizo crede ca oferta pentru Wesley nu exista

Antrenorul formatiei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat intr-o conferinta de presa ca meciul cu Steaua este unul absolut normal si ca elevii sai incearca sa se detaseze de "isteria mediatica" creata de Steaua in ultimele zile.

"Meciul cu Steaua este unul absolut normal si, de aceea, nu este nicio presiune asupra noastra. Legat de declaratiile facute de cei de la Steaua, le raspund dupa meci. Chiar vreau sa fac acest lucru. Se vorbeste despre plecarea lui Wesley la Steaua.... Acest jucator nu mai este de 16 ani sa mai creada ce tot spune Becali.

Eu nu stau noaptea sa ma uit in tavan si sa visez, cum fac altii. De aceea, incercam sa ne detasam de aceasta isterie mediatica creata de Steaua. Noi pregatim cu foarte multa determinare meciul, jucatorii fiind concentrati doar pentru partida de duminica. Cel mai mult ne bucura ca echipa este apreciata de multi specialisti si asta este cel mai important", a declarat Viorel Hizo.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Adrian Porumboiu: „Cu Steaua sper sa castige cei mai buni si se stie ca aceea suntem noi”... Chivu raspunde criticilor: "Sunt un fundas central, pe stinga nu e rolul meu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x