Antena Căutare

A murit celebra caracatita Paul, cea care a prezis castigatoarea CM 2010

Caracatita Paul, celebra dupa predictiile pe care le-a facut pe parcursul Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud, din 2010, a murit marti in acvariul din Germania.

"Reprezentantii acvariului din Oberhausen, casa lui Paul, au fost devastati sa afle ca Paul, caracatita oracol, a murit in aceasta noapte", a anuntat conducerea acvariului intr-un comunicat de presa.

Una dintre vedetele editiei din acest an a Campionatului Mondial de Fotbal a fost, fara dubiu, caracatita Paul.

Cefalopodul a atras atentia intregii lumi dupa ce a prezis corect toate rezultatele meciurilor jucate de Germania, inclusiv infrangerea acesteia in semifinala cu Spania. Mai mult, caracatita a prezis corect rezultatul finalei Spania-Olanda, devenind erou national al ibericilor.

Felul in care Paul facea prezicerilor era simplu. In acvariul lui erau introduse doua recipiente din sticla, cu steagurile echipelor care urmau sa dispute meciuri. In fiecare vas era pusa mancare pentru Paul. Vasul ales de caracatita indica echipa care urma sa castige.

Premiera romaneasca in WRC: Keleti/Ponta, locul 2 in Raliul Catalunyei-Costa Daurada... Lega Calcio a acceptat cererea Fiorentinei: Salariul lui Mutu redus la jumatate in perioada suspendarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x