Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Doliu în fotbalul românesc! A murit Ilie Balaci

Doliu în fotbalul româneasc! A murit Ilie Balaci, legendarul jucătorul al Craiovei Maxima. Avea 62 de ani, iar cauza morții ar fi un stop cardio-respirator!

Doliu în fotbalul româneasc! A murit Ilie Balaci, legendarul jucătorul al Craiovei Maxima. Avea 62 de ani, iar cauza morții ar fi un stop cardio-respirator!

Potrivit Gazeta de Sud, Balaci fusese internat în stare gravă la spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Acesta ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute.

"Mi-a zis un prieten. Am vorbit la Craiova, cu prietenii noștri, care îi țineau lumânarea. Parcă suntem blestemați! Nu știu nimic", a declarat Sorin Cârțu la TV Digi Sport.

Doliu în fotbalul românesc! A murit Ilie Balaci

Clubul Universitatea Craiova a făcut anunțul decesului pe pagina sa de Facebook: "Într-o zi mohorâtă de toamnă, Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor. Dumnezeu să îl odihnească! Nu te vom uita niciodată, Ilie Balaci!"

Ilie Balaci, supranumit "Minunea Blondă", s-a născut pe 13 septembrie 1956. A jucat 347 de meciuri, pentru 3 echipe: Universitatea Craiova, FC Olt și Dinamo București. A marcat de 76 de ori pentru Știința, 7 pentru FC Olt și unul pentru Dinamo.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Recomandari