Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

A murit KOBE BRYANT! ”Elicea elicopterului dădea rateuri!” Fiica sa, de 13 ani, a decedat și ea!

Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbaliști din istorie, a murit duminică dimineață, la numai 41 de ani, după ce elicopetrul personal, la bordul căruia se afla, s-a prăbușit. Confoem TMZ, nimeni nu a suprevițuit, fiind vorba de cinci victime. ”Elicea elicopterului dădea rateuri”, au spus câțiva martori

Locul în care elicopterul lui Kobe s-a prăbușit. Nu au existat supraviețuitori!

Conform celor de la ”TMZ”, accidentul a avut loc sâmbătă de dimineață, în apropierea localității californiene Calabasas. Kobe Bryan, unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile, se afla la bordul elicopterului său personal, un ”Sikorsky S-76”, când motorul acestuia a început să dea rateuri, după spusele martorilor oculari.

Aparatul de zbor s-a prăbușit, a luat foc și, deși la fața locului unitățile de intervenție au ajuns imediat, nu au mai avut ce face, constatând decesul celor cinci persoane aflate la bord.

Alături de fiica sa cea mare, Gianna, și ea baschetbalistă, zilele trecute, la un meci din NBA

Kobe a evoluat toată cariera sa, din 1996 în 2016, la o singură echipă, Los Angeles Lakers, cu care a câștigat de cinci ori titlul în NBA. Apropiații au confirmat că soția sa, Vanessa, nu se afla în aparatul de zbor. Una dintre ultimele imagini cu Bryant în viață a apărut zilele trecute, când baschetbalistul s-a aflat în tribune la un meci din NBA, alături de fiica sa cea mare, Gianna, și ea jucătoare. După ce inițial se anunțase că nimeni din familie nu se urcase în elicopter, agențiile de presă au revenit: Gianna Maria Onore, ”GiGi”, a decedat și ea. Cu toții mergeau la un ”dezmorțire”, la Academia celui poreclit ”Mamba”. Cel mai mic copil al lui Kobe, Capri, s-a născut în iunie 2019.