Căutare Live

Doliu în lumea fotbalului! A murit un fost coleg al românilor Gică Popescu și Ilie Dumitrescu

Justin Edinburgh, fost echipier al formației Toeenham Hotspur și fost coleg cu Gică Popescu și Ilie Dumitrescu, a murit sâmbătă, în urma unui infarct, la vârsta de 49 de ani.

Justin Edinburgh, fost echipier al formației Toeenham Hotspur și fost coleg cu Gică Popescu și Ilie Dumitrescu, a murit sâmbătă, în urma unui infarct, la vârsta de 49 de ani.

Fostul fotbalist Justin Edinburgh a jucat la Tottenham în perioada 1990 – 2000, strângând 215 meciuri și un gol. El evolua pe postul de fundaș stânga.

În sezonul 1994-1995, Justin Edinburgh i-a avut coechipieri pe românii Gică Popescu și Ilie Dumitrescu.

El era manager la Leyton Orient, club pe care tocmai l-a promovat în liga a patra, potrivit libertatea.ro.

„Suntem complet devastați de această tragedie. Toate gândurile și dragostea noastră merg spre familia Edinburgh. Succesul pe care Justin l-a adus clubului nostru a fost fantastic. Mai mult, impactul pe care spiritul său de învingător l-a avut asupra noastră ne arată ce personalitate extraordinară a avut Justin”, a fost declarația făcută de președintele clubului Orient, Nigel Travis.

Fiul Nadiei Comăneci calcă pe urmele mamei lui! Saltul impresionant pe care l-a făcut puștiul de 12 ani. Zeița de la Mon... Un fost fotbalist român a murit călcat de tren! Unde s-a întâmplat tragedia...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri