Antena Căutare

Doliu în lumea fotbalului! A murit un fost coleg al românilor Gică Popescu și Ilie Dumitrescu

Justin Edinburgh, fost echipier al formației Toeenham Hotspur și fost coleg cu Gică Popescu și Ilie Dumitrescu, a murit sâmbătă, în urma unui infarct, la vârsta de 49 de ani.

Justin Edinburgh, fost echipier al formației Toeenham Hotspur și fost coleg cu Gică Popescu și Ilie Dumitrescu, a murit sâmbătă, în urma unui infarct, la vârsta de 49 de ani.

Fostul fotbalist Justin Edinburgh a jucat la Tottenham în perioada 1990 – 2000, strângând 215 meciuri și un gol. El evolua pe postul de fundaș stânga.

În sezonul 1994-1995, Justin Edinburgh i-a avut coechipieri pe românii Gică Popescu și Ilie Dumitrescu.

El era manager la Leyton Orient, club pe care tocmai l-a promovat în liga a patra, potrivit libertatea.ro.

„Suntem complet devastați de această tragedie. Toate gândurile și dragostea noastră merg spre familia Edinburgh. Succesul pe care Justin l-a adus clubului nostru a fost fantastic. Mai mult, impactul pe care spiritul său de învingător l-a avut asupra noastră ne arată ce personalitate extraordinară a avut Justin”, a fost declarația făcută de președintele clubului Orient, Nigel Travis.

Fiul Nadiei Comăneci calcă pe urmele mamei lui! Saltul impresionant pe care l-a făcut puștiul de 12 ani. Zeița de la Mon... Un fost fotbalist român a murit călcat de tren! Unde s-a întâmplat tragedia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x