Căutare Live

Abbiati are cosmaruri cu La Coruna

Inaintea meciului retur cu Arsenal, portarul lui Milan si-a aminit de eliminarea de acum 8 ani din sfeturile Ligii Campionilor din fata lui Deportivo la Coruna.

AC Milan a invins in tur cu 4-0 pe Arsenal si se pregateste de sferturile Ligii Campionilor. Totusi, rosso-nerri au mai fost aproape in aceeasi situatie in 2004 si au ratat calificarea.

Atunci, au batut cu 4-1 in tur pe Deportivo la Coruna, dar in a doua mansa galicienii s-au impus cu 4-0 si au mers in semifinale, acolo unde au fost eliminati de Porto-ul lui Jose Mourinho.

Inaintea returului cu tunarii din optimi, Christian Abiatti si-a amintit de cosmarul cu Tristan, Fran, Luque, Pandiani si Valeron.

"Calificarea nu este jucata. Avem un avantaj si trebuie sa profitam. Van Persie e periculos, ar trebui sa fim atenti al el" a spus portarul lui Milan.

Foto: Hepta

Maradona e fan Wenger... Joachim Low s-a intalnit cu Abramovich...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri