Antena Căutare

AC Milan - Inter 0-1 / Nerrazzurii traiesc

Inter a reusit sa invinga in derby de la Madonnina si a urcat pe 5, la un punct de primul loc ce duce in preliminariile Ligii Campionilor.

Desi marcase nu mai putin de 9 goluri in ultimele 2 meciuri, Inter parea victima sigura in fata Milanului care dorea sa profite de pasul gresit al lui Juventus cu Cagliari si sa devina lider solitar.

Totusi, prima mare ocazie de gol au avut-o elevii lui Ranieri. Motta a trimis in poarta dupa o lovitura libera din lateral, insa golul sau a fost anulat pe motiv de off-side.

Allegri a mutat primul, trimitandu-l pe Pato in dreapta, iar Nagatomo a inceput sa aiba probleme. La o asemenea faza, brazilianul i-a pasat lui van Bommel, acesta nimerind transversala cu un sut violent. A fost cea mai mare ocazie a primei reprize.

La 9 minute de la reluare, Diego Milito a deschis scorul cu un sut la coltul lung din careul lui Abiatti.

Gazdele de la Milan au fortat cu Robinho si Seedorf iar capriciosul brazilian a trecut in mai multe randuri pe langa egalare. Din pacate pentru Allegri, nici el si nici Pato, conationalul sau, nu s-au inteles cu Ibrahimovic, iar acest lucru a facilitat interventiile unui Lucio imperial.

In urma acestui rezultat, Milan ramane pe 2 la un punct in spatele lui Juventus (38 la 37), aceeasi situatie avand-o Inter fata de ocupanta locului 4, Lazio, pe care o va intalni pe teren propriu in etapa urmatoare (33 de puncte are Lazio, 32 Inter).

Foto: Intact Images / EPA

Marseille - Lille 2-0 / Remy, la ultima dubla pentru trupa lui Deschamps?... Leonardo: "In centrul lui Milano, daca refuzi Interul, esti mort"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x