Antena Căutare

AC Milan - Napoli 3-0/ Lectie de fotbal

AC Milan isi consolideaza pozitia de lider dupa ce a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, pe Napoli, in ultimul meci al etapei a XXVII-a din Serie A.


Fosta adversara a Stelei din Europa League a contestat vehement penaltiul acordat gazdelor (Ibrahimovic a marcat pentru 1-0 in minutul 49), dar Walter Mazzari, antrenorul lui Napoli, a recunoscut pana la urma suprematia liderului: "Nu a fost lovitura de la 11 metri, dar Milan a fost o echipa prea puternica pentru noi".

"Am facut un meci bun, trebuie sa continuat in acest fel. Napoli nu a iesit din lupta pentru titlu, nici vorba de asa ceva. Cinci puncte fata de locul doi (nr. ocupat de Inter) este un avantaj bun, dar campionatul mai are multe etape. Daca a fost penalti? In momentul respectiv, mi s-a parut, cand am vazut reluarile am avut unele dubii. Cu toate acestea, consider ca am meritat victoria. Calificarea in sferturile Champions League? Totul e inca deschis, suntem intr-o forma buna", a declarat Massimiliano Allegri, antrenor AC Milan.

Dupa victoria din aceasta seara, AC Milan reface diferenta de 5 puncte fata de Inter, echipa ce a urcat pe locul 2 in Serie A. Napoli a cazut pe pozitia a treia, cu 52 de punct, avind un punct mai putin fata de campioana din sezonul trecut.

foto:corrieredellosport.it

Cupa Davis/ Argentinienii se tem de tricolori: "Romanii joaca destul de bine. Au devenit mai increzatori"... Bilete intre 50 si 2200 de lei la amicalul de lux cu Argentina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x