Antena Căutare

Accidentată grav, Emma Răducanu a vizitat-o pe bunica sa. Presa britanică, aspră cu decizia ei de a se recupera „într-un bloc gri”

Emma Răducanu a suferit mai multe intervenții chirurgicale la mână și la picior și în timpul recuperării sale a decis să o viziteze pe bunica sa din România. Ce scriu ziarele britanice despre decizia tenismenei de a se recupera în România și într-un centru special de lux.

colaj foto Emma Răducanu la US Open Galerie
Emma Răducanu, în vizită la bunica din România în timpul recuperării sale | Profimedia

Emma Răducanu a suferit trei intervenții chirurgicale la mână și la glezn în doar două săptămâni. Tenismena a vrut ca perioada de recuperare să și-o petreacă în România, alături de mamaia ei, așa cum o alintă pe bunica sa, Niculina Răducanu. De vizita Emmei Răducanu în România au aflat și jurnaliștii de la Daily Mail care au scris un articol privind decizia tenismenei de a se recupera la noi în țară și nu într-un centru de lux, așa cum poate mulți s-ar fi așteptat.

Emma Răducanu a fost decorată de regele Charles al III-lea. Ce mesaj a publicat sportiva pe rețelele de socializare

Presa britanică a criticat decizia Emmei Răducanu de a se recupera în casa bunicii din România

Se știe deja că Emma Răducanu are o relație specială cu țara noastră. Ea este legată de România prin bunica ei în vârstă de 90 de ani pe care o vizita de doi ori pe an alături de părinții ei. Însă iată că anul acesta, Emma Răducanu a venit mai repede decât s-ar fi așteptat în România.

Jurnaliștii de la publicația Daily Mail au evidențiat în nerepetate rânduri că deși sportiva care a făcut furori la nivel global are posibilitatea financiară de a se recupera în lux, ea a ales să stea într-un „bloc gri comunist din București”.

„Accidentată, Emma Răducanu a zburat în România pentru a se recupera după operație în modestul apartament de 70.000 de lire sterline al bunicii ei, care datează de pe vremea comuniștilor și e situat la marginea Bucureștiului. Campioana de la US Open era disperată să o vadă pe bunica ei, Niculina Răducanu”, scriu jurnaliștii de la Daily Mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât costă bijuteriile pe care Emma Răducanu le-a purtat la Wimbledon 2022. A intrat pe teren cu accesorii de zeci de mii de euro

Ce a făcut Emma Răducanu cât timp a stat în România. Bunica ei a vorbit cu presa britanică

Potrivit aceleași surse citate, Emma nu a putut face foarte multe activități și a fost preocupată să găsească soluții pentru echipa ei.

„Nu are voie să joace momentan. Nu știu pentru cât timp. Emma a fost ocupată cu rezolvarea viitorului echipei sale. A dat multe telefoane. A vrut să găsească cea mai bună soluție pentru echipa ei”, a declarat bunica Emmei Răducanu. Mai mult, se pare că Emma Răducanu și-a dorit să o vadă doar pe bunica ei, astfel că și-a dedicat tot timpul unei singure persoane importante din viața ei, cu toate că mai are și prieteni în România.

„A venit doar să mă vadă pe mine, nu a vrut să vorbească cu nimeni altcineva. Nu a vrut nici măcar să-și viziteze vreunul dintre prietenii ei de aici. Era nerăbdătoare să mă vadă pentru că și eu tocmai m-am operat la ochi”, a mai declarat Niculina Răducanu.

De-a lungul timpului, Emma a declarat că este îndrăgostită de mâncarea românească, mai ales cea gătită de bunica sa. Astfel, și de data aceasta a dorit să se delecteze cu bunătăți specifice.

„Am făcut câteva preparate pe care și le-a dorit... A spus că vrea să mănânce supă de legume. Am fost amândouă la mall și am făcut câteva cumpărături pentru dieta ei specială”, a mai spus bunica ei, Niculina, care a mai adăugat că tenismena a vrut să viziteze mormântul bunicului ei.

Cât costă o masă la terasa lui Rică Răducanu. Ce surpriză îi așteaptă pe clienții care îi trec pragul... Grigor Dimitrov și Mădălina Ghenea, sărut pasional la Wimbledon. Cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor în văzul tut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x