Antena Căutare

ACS Poli Timişoara a câştigat barajul cu UTA Bătrâna Doamnă şi va evolua în Liga I şi în sezonul viitor

ACS Poli Timişoara a câştigat barajul cu UTA şi va rămâne în Liga I şi în sezonul viitor, după ce s-a impus în ambele partide, scor 2-1 şi 3-1. Timişorenii au început actuala ediţie de campionat cu o penalizare de 14 puncte, dar au reuşit, miraculos, să se salveze.

UTA a deschis scorul încă din minutul 5, dar formaţia lui Laurenţiu Roşu, califcată la acest scor, n-a reuşit să gestioneze momentul bun şi a fost întoarsă în doar patru minute. Bărbuţ (17') şi Drăghici (21') au adus-o pe Timişoara în avantaj şi au semnat sentinţa pentru arădeni.

Pe final de meci, abia intrat de câteva minute, Pedro Henrique a profitat de-o gafă imensă în apărarea gazdelor şi a stabilit scorul final, 3-1.

Partida n-a fost transmisă la TV, dar a putut fi urmărită, în direct, pe Youtube şi pe pagina de Facebook a clubului UTA.

FOTO: Un star de la PSG joacă în deplasare! Prins în timp ce îşi înşela iubita cu un super model... OFICIAL: Simona Halep nu va participa la turneul de la Birmingham! Se odihneşte pentru Wimbledon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x