Antena Căutare

Adam Nemec, tot mai aproape de plecarea de la Dinamo. FCSB nu e singura destinație posibilă. Unde poate ajunge vârful slovac

După ce în urmă cu exact un sezon eram în plină telenovelă ”Gnohere la FCSB”, iată că acum Liga 1 este dominată de o poveste similară pe piața internă a transferurilor. Direcția e aceeași, de la Dinamo la FCSB. S-a schimbat doar numele ”actorului” principal.

Gigi Becali declara, la finalul săptămânii trecute, că Adam Nemec este principala țintă a FCSB-ului pentru această iarnă. Șeful roș-albaștrilor spunea că oferă 500,000 de Euro pentru vârful slovac. La scurt timp, dinspre ”Ștefan cel Mare” a venit un răspuns mai mult sau mai puțin direct.

”Câinii”, prin vocea antrenorului, Vasile Miriuță, declară că nu o să-i pună piedici lui Nemec în cazul unei oferte bune. Antrenorul lui Dinamospune că se va baza pe el în continuare, chiar dacă nu va prelungi contractul cu echipa din șoseaua Ștefan cel Mare.

”Încă s-a schimbat nimic cu Nemec. El e sub contract cu noi, trebuie să-și facă treaba cât mai bine. De când sunt eu aici, și-a făcut-o. Oricum, nu-i pune nimeni piedică lui Adam, sunt sigur că dacă va veni o ofertă bună nu i se vor pune piedici”, a spus Miriuță, în cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului cu Juventus București.

Același Miriuță spune că îl vede pe Nemec plecând la o echipă din străinătate. De altfel, slovacul a fost aproape de un transfer la Hannover 96 în vara trecută.

Gigi Becali a intrat pe pista Nemec în această toamnă, după ce ambele vârfuri ale FCSB-ului străbat o formă slabă și foarte slabă. Nici Gnohere și nici Alibec nu par să fie atacanții potriviți pentru obiectivele echipei.

Ce pensie primește Nadia Comăneci de la statul român. După ce a scris istorie în gimnastică, "Zâna de la Montreal&q... ”Uitați-l pe Coutinho, transferați-mă pe mine!” Un star de la Bayern Munchen, foarte aproape de un super-transfer la Bar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x