Antena Căutare

UPDATE: Adi Cristea si-a vazut visul cu ochii: transfer in strainatate, la 29 de ani!

Fotbalistul Adrian Cristea nu are noroc pe plan personal, despartindu-se de Bianca Dragusanu (pentru care era Printul Cristea :), dar are succes pe plan profesional. La 29 de ani, in sfarsit, a prins un transfer in strainatate. Si nu oriunde, ci la o echipa europeana de top.

Este primul roman pe care Mircea Rednic il ia la Standard Liege (locul 4). Maine va ajunge in Belgia, ca sa semneze contractul,si va avea un contract de 18.000 de euro.

Cristea va fi imprumutat pana in vara, contra sumei de 150.000 de euri, cand belgienii il pot cumpara definitiv,platind diferemta pana la 500.000 de euro.

El pleaca, astfel, de la Petrolul Ploiesti, dar inainte a jucat si la Universitatea Cluj, Dinamo Bucuresti sau Politehnica Iasi.

Pe langa Cristea, Petrolul mai pierde un jucator de baza. George Galamaz (31 de ani) va merge la Anorthosis Famagusta (locul 1 in Cipru), formatie antrenata de Ronny Levy.

Iar acum, ca fapt divers, afla de ce s-a despartit Bianca Dragusanu de Cristea! :D

Sursa & foto: gsp.ro

VIDEO: E cel mai dorit mijlocas din Anglia, dar se descurca excelent si in poarta... Badea si Ciutacu au dat studioul TV pe terenul de baschet! Premierul Ponta le-a tinut isonul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x