Antena Căutare

ADIO bilete online la Steaua - Chelsea: Ghinionistii vor ingheta in fata Arenei Nationale, pentru tichetele ramase!

Peste noapte, Becali e mai bogat cu un milion si jumatate de euro! Dupa victoria cu Ajax, biletele la meciul cu Chelsea s-au epuizat in cateva ore. Iar site-ul a cedat, din cauza miilor de accesari pe minut. De altfel, noua casa a Stelei, National Arena, e o mina de aur pentru patron.

In doar cateva ore, stelistii sau doar amatorii de spectacol au blocat site-ul care a scos la vanzare biletele pentru meciul Stelei cu Chelsea. Pretul nu a contat. Cel mai ieftin tichet a costat 70 de lei, iar cel mai scump - 475 de lei. Si pana astazi, la pranz, cele 35.000 de bilete au fost adjudecate.

Pe fanii care nu au mai prins bilete pe internet i-a apucat plansul. Gigi Becali are doar motive de bucurie. Cu Ajax, in contul clubului a intrat un milion de euro, numai din vanzarea biletelor. Dar atunci cand casa va fi inchisa pentru turul cu Chelsea, Gigi Becali va numara aproximativ 1.5 milioane de euro.

Steaua pe National Arena pare sa fie reteta financiara perfecta pentru finantatorul stelistilor.

Iar 7 martie este cea mai asteptata zi pentru suflarea ros-albastra. Detinatoarea Ligii Campionilor, echipa bogatilor de la Chelsea, vine pe Arena Nationala. Acasa la echipa cu cei mai multi spectatori din Europa League.

Cu o medie de 46.000 de fani pe meci, Steaua a lasat cu mult in urma nume mari ale fotbalului european.

foto: Intact Images

Andreea Chitu, medalie de argint la Grand Prix Dusseldorf... VIDEO! Asaltul cocosilor! Cel mai ciudat mod de-a lua cartonas rosu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x