Căutare Live

”Adio, Michael Schumacher!” Mesajul care a făcut înconjurul lumii după ce fanii și-au amintit de cel mai dureros moment

Michael Schumacher n-a fost uitat. Au dovedit asta, încă o dată, fanii acestuia, astăzi, când s-au împlinit 12 ani de la prima retragere a acestuia din Formula 1. 

Michael Schumacher n-a fost uitat. Au dovedit asta, încă o dată, fanii acestuia, astăzi, când s-au împlinit 12 ani de la prima retragere a acestuia din Formula 1.

Cei care l-au iubit cu adevărat pe Michael Schumacher n-au putut să uite momentul în care Schumacher a încheiat victorios cursa de la Monza.

”Adio, Michael Schumacher la Ferrari. Monza 2006. Ultimul tur al lui Michael Schumacher la Ferrari”, au postat fanii, alături de un montaj video.

Schumacher a petrecut nu mai puțin de zece ani la Ferrari și a câștigat cinci din cele șapte titluri mondiale pe care le are în palmares. Schumacher avea să revină la Formula 1 mai târziu, la Mercedes, însă nu s-a mai bucurat de același succes.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.


Biletul Zilei 05.09.2018! Patru meciuri din SUA ne-au adus profitul... US Open 2018, tabloul semifinalelor! La masculin nu lipsesc Nadal și Djokovic. La feminin lipsesc toate jucătoarele din ...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri