Antena Căutare

Adrian Mutu, nominalizat la premiul "Bidonul de Aur"

Adrian Mutu, care a fost suspendat timp de noua luni pentru dopaj, a fost nominalizat la premiul "Bidonul de Aur", care se acorda jucatorului din campionatul Italiei care a dezamagit cel mai mult intr-un an.

Cel mai slab jucator al anului 2010 din Serie A va fi anuntat duminica. Anul trecut, acest premiu i-a fost acordat brazilianului Felipe Melo.

Tot la sfarsitul acestei saptamani, reprezentatii clubului Chelsea Londra si cei ai lui Adrian Mutu se vor intalni, la Londra, pentru a gasi o solutie ca jucatorul roman sa plateasca despagubirea de 17 milioane de euro catre clubul englez, informeaza Gazzetta dello Sport.

Sursa citata scrie ca oficialii clubului englez au cerut unui tribunal din Statele Unite ale Americii sa stabileasca valoarea imobilelor pe care romanul le poseda la Miami. "Valoarea caselor lui Mutu din SUA este de sase milioane de euro, dar problema este ca nici o resedinta nu este pe numele lui Mutu", a scris Gazzetta dello Sport.

sursa:Jurnalul.ro

CE 2010: Romania - Spania 30-26/ Tricolorele au depasit "complexul iberic"... Gala Fotbalului Romanesc: Cristi Chivu, desemnat fotbalistul anului 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x