Antena Căutare

Adrian Porumboiu: "Contestatiile se fac inainte, la pauza si dupa joc". Vezi ce a spus despre MM Stoica

Finantatorul celor de la FC Vaslui nu se teme de o eventuala victorie a lui Dinamo la masa verde in partida directa.

„Daca intram in datele strict regulamentare, noi am avut doua perioade de transferuri interdictie. La FIFA scria foarte clar pe data de 5 septembrie ora 00.00 suntem liberi sa faceti transferuri.

Ceea ce am si facut: pe 8 l-am transferat pe Marius Constantin cu acte in regula. Intre timp, de la Pacos l-am luat pe Ozeia si am negociat pentru cartea verde. Au tot spus cei de la FIFA ca ne-o dau maine, ca ne-o dau maine insa pe data de 12 noi am primit o instiintare ca jucatorii pot fi inregistrati doar in 2011" a declarat patronul galben-verzilor.

Porumboiu a spus ca nu se pune problema ca Mihai Stoica sa vina la Vaslui: „Mihai a ales calea lui. Daca ramanea, aveam mai multe sanse la titlu. A pierdut si financiar si sportiv. Nu stiu daca o posibila colaborare mai poate exista, pentru ca el a plecat cand imi ardea maseaua mai tare."

Foto: gsp.ro

Mircea Lucescu: "Nu ma mai intereseaza ce se intampala cu nationala Romaniei"... Dragos Savulescu despre "cazul Marius Constantin": "Ar trebui sa mergem la TAS si POATE intr-un an sa lua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x