Antena Căutare

Adrian Porumboiu: "Sa trimita arbitrii la doua ore dupa meci"

Finantatorul Vasluiului a ironizat actuala modalitate de delegare a arbitrilor si l-a acuzat pe Ion Craciunescu de faptul ca doreste sa se razbune pe el.

Nu doar Gigi Becali a avut ceva de impartit cu Ion Craciunescu dupa etapa intermediara de la mijlocul acestei saptamani.

Daca europarlamentarul l-a injurat, Adrian Porumboiu l-a acuzat pe seful CCA ca vrea sa se razbune pe el.

"Craciunescu, tot ce face, face cu ura viscerala impotriva mea . De ce sa mi-l delege pe Unimatan din Zalau, pe Nagy de la Cluj? pe Balaj il delegi la un meci al Stelei dupa ce a zis Becali de el? Kovacs, daca e suspectat ca tine cu CFR, eu doi ani nu il mai delegam.

El tine arbitrii in buzunar si ii aflam cu doua ore inainte. Decat asa, mai bine i-ar trimite la doua ore dupa meci. Cand era la Targoviste, despre aceleasi brigazi pe care le deleaga el acum, cand era la Targoviste spunea ca sunt corupte. Acum ii cocoloseste pe toti. Eu spun ca sunt exact rezultatele pe care si le doreste Ion" a spus finantatorul Vasluiului.

Foto: Intact Images

Iuliu Muresan raspunde atacurilor: "Mergem la comisii si tribunale"... Handbal/ Preliminarii EURO 2012: Romania invinge dramatic Serbia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x