Antena Căutare

Adrian Rus: Sunt 100% român, mama a plâns de bucurie că am fost convocat

Fundaşul Adrian Rus, de la MOL Fehérvár, a declarat, luni, că este sută la sută român şi că a primit cetăţenia română doar la 19 ani, subliniind că mama lui a plâns de bucurie când a auzit că a fos convocat la naţionala României, informează frf.

Fundaşul Adrian Rus, de la MOL Fehérvár, a declarat, luni, că este sută la sută român şi că a primit cetăţenia maghiară doar la 19 ani, subliniind că mama lui a plâns de bucurie când a auzit că a fos convocat la naţionala României, informează frf.

“Sunt 100% român, mama a plâns de bucurie că am fost convocat, am luat cetăţenia maghiară, la 19 ani, doar ca să-i fie bine clubului la care jucam în Ungaria. Am fost foarte primiţi bine de băieţi, toată lumea mă ajută să mă integrez repede. La 6 ani m-am apucat de fotbal şi nu am avut nicio legătură cu Ungaria. Sper ca în scurt timp să se rezolve situaţia mea de la club şi să joc cât mai mult", a declarat Rus.

Adrian Rus face parte din lotul naţionalei României pentru meciurile cu Spania şi Malta, din preliminariile Euro-2020.

Sursa : news.ro

Antrenorul Cristian Dulca părăseşte Universitatea Cluj... Fundaşul Uros Ciosici, transferat de Universitatea Craiova de la AEK Atena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x