Antena Căutare

Adriano, suspectat de politie de legaturi financiare cu traficanti de droguri din Rio de Janeiro

Noul atacant al formatiei AS Roma, Adriano, este suspectat de legaturi financiare cu o retea de traficanti de droguri din Rio de Janeiro. Fostul varf de la Flamengo a fost audiat timp de o ora de politia braziliana, iar la iesire a refuzat sa dea orice declaratie mass-mediei. Adriano a fost insotit la audieri de avocatul sau, Adilson Fernandes.


Politia ancheteaza si doua fotografii in care apare Adriano. Intr-una din aceste fotografii, atacantul brazilian face cu degetele initialele "CV" ale factiunii criminale Commando Vermelho din Rio, iar in alta tine in mana o pusca, precum un traficant. Fotografiile au fost luate de la jucatorul brazilian atunci cand locuia la Como, langa Milano, si evolua pentru Inter (pana in aprilie 2009). Agentul jucatorului a afirmat ca arma din fotografie e de fapt "o replica folosita pentru jocurile de paintball".

Adriano se afla la cea de-a doua serie de audieri, in mai putin de trei luni, dupa ce la finele lui martie a trebuit sa dea explicatii cu privire la una dintre motocicletele sale, care a fost inregistrata pe numele mamei unui traficant de droguri si pe numele unuia dintre prietenii sai din copilarie, Paulo Rogerio de Souza Paz. Nici acest caz nu a fost inca inchis.

VIDEO Zimbabwe - Brazilia 0-3/ Vezi si alte rezultate!... VIDEO Franta - China 0-1 "Cocosii" s-au facut pui!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x