Antena Căutare

AFC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE

AFC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Superb derby al județului Sibiu în al doilea meci din etapa a 7-a. Hermannstadt, echipa din Sibiu, primește vizita rivalei Gaz Metan Mediaș

AFC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Superb derby al județului Sibiu în al doilea meci din etapa a 7-a. Hermannstadt, echipa din Sibiu, primește vizita rivalei Gaz Metan Mediaș, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Hermannstadt - Gaz Metan este live video online, sâmbătă, de la ora 16:00.

AFC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Startul acestei etape le găsea pe Hermannstadt și Gaz Metan în a doua jumătate a clasamentului. Dacă echipa lui Alex Pelici, cu 7 puncte, ocupa locul 10, Gazul lui Teja era pe 8 cu 8 puncte. Meciul de sâmbătă se anunță unul extrem de dificil pentru Mediaș, având în vedere că Sibiul se descurcă excelent pe terenul ”propriu” de la Mureș: 2 victorii cu Sepsi și Voluntari plus o remiză cu Dunărea, meci în care oaspeții au egalat în ultimele secunde.

AFC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Între Sibiu și Mediaș s-a dezvoltat o dublă rivalitate: sportivă și administrativă. Cea sportivă a apărut în sezonul trecut de Cupa României. În semifinale, Sibiul a trecut de rivala din Mediaș după două victorii: 1-0 pe Municipal și 3-2 pe malurile Târnavei Mari. Dubla din Cupă a reprezentat singurele dueluri dintre cele două vecine de județ.

AFC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. A doua rivalitate, cea administrativă, s-a dezvoltat în acest sezon. Nevoită să plece de la Sibiu din cauza lucrărilor de modernizare ale propriului stadion, Hermannstadt nu a fost primită la Mediaș, șefii Gazului motivând ușa închisă cel puțin ciudat: ”uzarea gazonului”. Diplomatic, sibienii au înțeles ”scuze”, însă fanii au luat foc.

AFC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. La casele de pariuri vedem un echilibru perfect la acest meci. Hermannstadt are cotă 2,75 pentru succes, la fel are și Gazul, iar remiza primește 3,00.

AFC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Pentru acest meci mizăm pe un pont de siguranță: peste 1,5 goluri - cotă 1,45. În meciurile jucate de Sibiu acasă am avut: 1-0, 1-1 și 4-0. Afară, Gaz Metan a scor 1-1 și 0-2.

US Open 2018! Zi modestă pentru România la New York: doar Sorana Cîrstea s-a calificat. O așteaptă un meci infernal în t... FCSB - Rapid Viena, play-off Europa League! Arbitru de coșmar pentru echipa lui Dică. Revine pe Arena Națională după o e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x