Antena Căutare

Africa de Sud a cheltuit 3 miliarde de dolari pentru CM 2010

Guvernul Africii de Sud a prezentat raportul final referitor la costurile organizarii Campionatului Mondial 2010. Investitiile pentru gazduirea turneului s-au ridicat la 3 miliarde de dolari.

1,1 miliarde de dolari s-au dus pe construirea si renovarea de stadione, in timp ce alte 1,3 miliarde au fost folosite in scopul dezvoltarii transportului. Guvernul african a mai investit aproximativ 400 milioane pentru modernizarea principalelor porturi ale tarii. Asa suna raportul prezentat de oficialii din Africa de Sud pentru CM 2010.

Specialistii spun ca Africa de Sud ar urma sa culeaga roadele Campionatului Mondial abia la finalul lui 2014. Ciclul de patru ani va aduce 6 miliarde de dolari economiei Africii de Sud.

FIFA a precizat ca turneul din 2010 a depasit cu 105 milioane de dolari bugetul initial. Profitul Federatiei Internationale s-a ridicat la 615 milioane dolari.

Barcelona, inca un record: 11 descoperiri “La Masia” in meciul cu Levante... Zenit vrea sa paraseasca prima liga din Rusia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x