Antena Căutare

Airbnb a devenit sponsor principal al CIO

Portalul Airbnb a devenit partener oficial al Comitetului Olimpic Internaţional (CIO), în urma unui contract semnat la Londra, valabil până în 2028, informează lequipe.fr.

Airbnb va oferi servicii de cazare pentru următoarele cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice. Valoarea contractului nu a fost dezvăluită.

Înfiinţată în 2008, la San Francisco, SUA, ca o alternativă la sistemele clasice de rezervări, airbnb.com este o platformă prin care proprietari de locuinţe din toată lumea oferă spre închiriere în regim hotelier camere, apartamente, case, cabane etc. Peste patru milioane de spaţii de cazare sunt listate, în 65.000 de localităţi din 191 de ţări.

Airbnb este acum sponsor principal al CIO, la fel ca alte mari companii, cum ar fi Alibaba şi Coca-Cola.

Serviciile pe care le vor oferi americanii pe durata JO sunt de cazare pentru familiile sportivilor, pentru oficiali şi pentru turişti.

Preşedintele CIO, Thomas Bach, a precizat că parteneriatul încheiat nu va înlocui satul olimpic.

"Acest parteneriat inovator întăreşte strategia noastră de a ne asigura că organizarea eficientă a Jocurilor Olimpice este durabilă şi lasă o moştenire comunităţii gazdă", a declarat Bach.

Acest contract este totdată o binefacere pentru platforma americană, care va urmări dezvoltarea sa, mai ales în Japonia, pe timpul JO-2020 de la Tokyo. Compania are de asemenea nevoie de o refacere a imaginii afectate de mai multe controverse.

Airbnb a atras furia numeroşilor profesionişti din industria hotelieră, care acuză compania americană că le reduce partea lor de piaţă şi care cer autorităţilor un control mai bun al activităţilor acesteia.

Sursa : news.ro

Casa Liga I: Programul etapelor 21 şi 22; Meciul FCSB - Universitatea Craiova se dispută la 22 decembrie... Saracens nu va contesta deducerea de puncte şi amenda primite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x