Antena Căutare

Alarmaţi de evoluţiile modeste, steliştii se pun pe transferuri! Un fundaş central şi doi mijlocaşi centrali pentru FCSB

FCSB n-a pierdut niciun meci în acest debut de sezon, dar prestaţiile echipei lui Nicolae Dică sunt foarte slabe, lucru remarcat atât de tehnician cât şi de patronul echipei. Lipsa unui fundaş central a făcut ca echipa să sufere teribil cu Plzen, dar nici jocul ofensiv nu merge deloc bine.

"Ne trebuie obligatoriu un fundaş central, dar avem nevoie şi de cel puţin doi mijlocaşi centrali, care să dicteze jocul. Pintilii e bun doar pe defensivă, iar Ovidiu Popescu nu e de Steaua, m-am lămurit cu el", a spus Becali după remiza cu CSU Craiova.

Rămâne de văzut dacă FCSB va muta pe piaţa transferurilor şi în cazul unei eliminări din Liga Campionilor, ori dacă venirile vor fi puse în aşteptare în eventualitatea ratării calificării în UCL.

Plecări pe bandă rulantă de la Viitorul! Hagi a lăsat să plece un jucător important... Chinezii de la AC Milan nu au nicio limită! Ofertă de 80.000.000 de euro pentru cel mai în formă atacant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x