Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Alcoolul si sarutul in public, interzise la Campionatul Mondial al cluburilor

Alcoolul si sarutul sunt interzise in public, pe durata Campionatului Mondial al cluburilor, programat la Abu Dhabi (Emiratele Araba Unite), in perioada 8-18 decembrie. Comitetul de Organizare a stabilit o lista a interdictiilor, care va fi distribuita strainilor sub forma de pliante (in limbile araba si engleza), cele mai importante fiind interdictia consumului de alcool si a sarutului in public.

Alcoolul este permis doar in barurile si in restaurantele hotelurilor. Consumul de droguri este interzis, atat in locurile publice, cat si in cele private.

"Suntem o tara musulmana, care are traditii si obiceiuri proprii", a subliniat purtatorul de cuvant al comitetului de organizare, Chaza Roumeithi, adaugand ca FIFA nu se opune acestor restrictii.

Campionatul Mondial al cluburilor reuneste cele mai bune echipe ale fiecarei confederatii: Inter Milano (Italia), Internacional Porto Alegre (Brazilia), Pachuca CF (Mexic), Al Wahda (EAU), Mazembe Englebert (RD Congo), Seongnam Ilhwa Chunma (Coreea de Sud) si Hekari United (Papua Noua Guinee).

Sursa: Jurnalul National

Recomandari