Antena Căutare

Alegeri FRF. Cum văd casele de pariuri lupta Ionuț Lupescu-Răzvan Burleanu. Un candidat cu experiență poate îmbogăți pariorii

Alegeri FRF. Mai sunt doar 24 de ore până când fotbalul românesc își va alege noul conducător pentru următorii 4 ani. Patru persoane se bat la aceste alegeri FRF pentru tronul suprem în fotbalul mioritic: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş și Ilie Drăgan.

Alegeri FRF. Mai sunt doar 24 de ore până când fotbalul românesc își va alege noul conducător pentru următorii 4 ani. Patru persoane se bat la aceste alegeri FRF pentru tronul suprem în fotbalul mioritic: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş și Ilie Drăgan. Doar primii 2 au însă dreptul de a spera la șefie, conform analiștilor.

Alegeri FRF 2018 reprezintă încă o ocazie pentru Marcel Pușcaș de a ajunge măcar în finala alegerilor. În urmă cu patru ani, acesta a fost eliminat în primul tur de scrutin. Al 4-lea intrat în cursă, Ilie Drăgan, este este cel mai slab cotat.

De la aceste alegeri FRF nu puteau lipsi prognozele caselor de pariuri în ceea ce privește viitor șef de la Casa Fotbalului. Conform așteptărilor și a susținerilor de care dispun cei 4 candidați, bookmakerii consideră că doar primii 2 intrați în luptă, Răzvan Burleanu, actualul șef FRF, și Ionuț Lupescu, reprezentantul ”Generației de Aur”, au șanse reale.

Alegeri FRF. Ultimele mișcări de trupe din lumea sportivă, dar mai ales din cea politică, spun că Ionuț Lupescu ar avea prima șansă la câștigarea alegerilor. ”Kaiserul” are cote cuprinse între 1,45 și 1.50 pentru a conduce fotbalul românesc începând de mâine. Asta în condițiile în care plecase de la 1,70 acum 2 luni.

Interesant este faptul că duminică, înaintea anunțului de susținere din partea liderului PSD, Ionuț Lupescu era cotat cu 1.70.

Alegeri FRF. În ceea ce-l privește pe Răzvan Burleanu, un încrezător într-un nou mandat la FRF, acesta are șansa a doua, cu o cote de 2.40-2,60.

Al treilea în acest clasament al șanselor oferite de case de pariuri este Marcel Pușcaș. Cei care au încredere într-o minune mâine și speră că acesta îi va învinge pe Lupescu și Burleanu, pot prinde o cotă de 40!

Cine votează la aceste alegeri FRF: 257 de membri: toate echipele din Liga 1, Liga 2, Liga a 3-a, echipele de fotbal feminin, echipele de futsal, echipele cu activitate la copii și juniori și asociațiile județene de fotbal, 41 plus Bucureștiul.

Biletul Zilei 17.04.2018. Marile favorite din această seară ne înmulțesc considerabil investiția... Dinamo - Poli Timișoara LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x