Antena Căutare

Alertă la Melbourne, înaintea primei etape a F1: trei membri ai echipelor, plasaţi în izolare sub suspiciune de infectare cu coronavirus

Doi membri ai echipei de Formula 1 Haas şi unul de la McLaren au febră şi au fost plasaţi în izolare, miercuri după-amiază, la Melbourne, sub suspiciunea de infectare cu coronavirus, informează lequipe.fr.

Cei trei au fost testaţi pentru Covid-19, rezultatele fiind aşteptate în următoarele 24 de ore.

Pe de altă parte, delegaţia echipelor Ferrari şi Alpha Tauri (fostă Toro Rosso), cu sediul în Italia, şi reprezentanţii furnizorului unic de pneuri pentru Marele Circ, Pirelli, au ajuns în Australia, în ciuda îngrijorării privind venirea lor dintr-o ţară puternic afectată de coronavirus. Starea de sănătate a celor sosiţi din Italia a fost controlată pe aeroportul din Melbourne.

Luni, Andrew Westacott, şeful comitetului de organizare al Marelui Premiu al Australiei, prima etapă a ediţiei 2020 a Campionatului Mondial de Formula 1, a exclus posibilitatea ca grand prix-ul de la Melbourne să se desfăşoare fără spectatori, aşa cum au decis autorităţile din Bahrain pentru manşa a doua, din cauza coronavirusului.

Oficialul a vorbit despre un interes foarte mare pentru cursa australiană, aşteptându-se la peste 300.000 de spectatori în week-end-ul care urmează.

Sursa : news.ro

Mourinho, după eliminarea din LC: Toţi jucătorii care erau pe banca de rezerve a echipei Leipzig ar fi avut loc în forma... Jucătorii echipei Olympiacos Pireu, testaţi negativ la coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x