Antena Căutare

Alex Ferguson: "Rooney vrea sa plece de pe Old Trafford. Nu pot sa inteleg de ce isi doreste asta"

Sir Alex Ferguson, tehnicianul celor de la Manchester United, a precizat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Wayne Rooney, atacantul Diavolilor, vrea sa plece de pe Old Trafford, informeaza Sky News.

"Am avut o intalnire cu el (nr. Rooney), iar lucrul pe care m-a lasat sa-l inteleg a fost acela ca vrea sa plece. Sunt uimit la fel ca toata lumea de acest lucru, nu pot sa inteleg de ce si-ar dori sa plece de la noi",


Fotbalistul le-a comunicat oficialilor echipei engleze ca nu-si va prelungi contractul cu United, dorinta sa fiind aceea de a pleca. Wayne nu duce lipsa de oferte, nume mari de pe Batranul Continent precum Real Madrid, Barcelona, AC Milan si Inter fiind interesate de jucator.

Marea surpriza ar fi insa Manchester City, echipa pregatita sa cheltuiasca aproximativ 160 de milioane de dolari pentru Rooney - jumatate pentru achizitie, iar restul pentru salariul pe patru sezoane.

"Daca se va transfera la City, Rooney va deveni cel mai urat om din sport", au precizat jurnalistii englezi.

De-a lungul carierei, Rooney a evoluat pentru Everton (2002-2004) si Manchester United (2004 - pana in prezent), fiind cotat drept unul dintre cei mai buni atacanti ai lumii. In ultima perioada, Wayne a intrat in dizgratia antrenorului Sir Alex Ferguson, tehnicianul folosindu-l din ce in ce mai putin. In cazul in care "decarul" va parasi Old Trafford, va fi a doua plecare importanta de la Diavoli in ultimii ani, dupa Cristiano Ronaldo.

sursa:Hotnews

Liga Campionilor: Bayern Munchen - CFR Cluj 3-2/Invinsi de autogoluri... VIDEO! Derby de cosmar pentru Tatarusanu: doua goluri incasate si injurat de fani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x