Antena Căutare

Alexa regreta eliminarea cu Legia

Eliminat inca din minutul 25 in meciul cu polonezii de la Legia (1-3), Dan Alexa si-a cerut scuze in vestiar colegilor, dar si antrenorilor si fanilor din Giulesti.

- Dan, esti urmarit de ghinion sau a fost vorba despre o greseala a ta?

- Imi pare foarte rau, e infrangerea mea. Totul s-a terminat cand am luat eu al doilea galben. Nu are rost sa cautam alti vinovati, eu sunt principalul vinovat. Nu am nici o scuza pentru ce am facut!

- Ce s-a intamplat?

- Nu stiu... Tensiunea, presiunea, dar mai ales dorinta de a invinge au contat enorm. Sunt prea trist ca sa spun mai multe... E un moment foarte greu pentru mine, mai ales ca-mi doream foarte mult sa batem Legia si sa mai speram la calificare.

- Coechipierii tai spun ca nu din cauza ta s-a ratat calificarea. Crezi ca nu sunt sinceri?

- Nu stiu ce sa mai zic. Eu mi-am cerut scuze colegilor, antrenorilor in vestiar. Imi cer scuze si in fata fanilor giulesteni. E o situatie delicata pentru mine, sincer va spun ca mi-e greu sa ma gandesc la ce urmeaza.

- E cel mai greu moment al carierei pentru tine?

- Nu stiu daca e cel mai greu, sigur e unul extrem de dificil! Chiar daca am mai trecut prin momente ciudate in cariera mea, acum ma simt cu adevarat vinovat.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Timisoara castiga duelul alb-violet cu FC Arges. Vezi toate rezultatele din liga secunda!... Drogba vrea inca doi ani pe Stamford Bridge. Oficialii lui Chelsea vor doar unul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x