Antena Căutare

Alibec, afecat teribil de umilinţa cu Sporting! Mesajul emoţionant publicat de căpitanul steliştilor

Atacantul Denis Alibec a postat, joi, un mesaj pe Facebook, după meciul FCSB - Sporting Lisabona, scor 1-5, în care recunoaşte superioritatea formaţiei portugheze, dar precizează că înfrângerea l-a făcut să nu doarmă toată noaptea.

"Sunt mai buni. Puteam, ştiu că puteam, dar sunt mai buni. N-am închis un ochi toată noaptea, dar asta e... Gata, capul sus! Vă rog să mă iertaţi! Nu am jucat niciodată cu 50.000 de suporteri în spate. E fantastic! Mai vreau! Abia aştept să mă revanşez faţă de voi. Vă mulţumesc! Forza Steaua!", a scris Alibec.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Formaţia FCSB a fost învinsă de Sporting Lisabona, cu scorul de 5-1 (1-1), miercuri, pe Arena Naţională, şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost egal, 0-0. Echipa stelistă va juca în grupele Ligii Europa.

Gata, se face! PSG a bătut palma cu AS Monaco şi îl cumpără pe Mbappe pentru o sumă colosală... "Dumnezeu" a făcut pact cu "diavolii". Cum şi-a anunţat Ibrahimovici revenirea la Manchester United...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x