Antena Căutare

Alibec sau Gnohere ? Nicolae Dică a anunțat mai multe schimbări pentru meciul cu Beer Sheva din Europa League!

Etapa a 4-a din Grupa G a Europa League poate aduce calificarea matematică a celor de la FCSB în primăvara europeană. Pentru asta, trupa lui Dică trebuie să obțină un rezultat pozitiv contra campioanei Israelului, Hapoel Beer Sheva, mâine seară de la ora 22:05 pe Arena Națională.

Astăzi, în conferința de presă premergătoare meciului de joi, antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a anunțat că va face mai multe schimbări față de meciul de campionat câștigat în weekend cu CS ”U” Craiova, scor 5-2.

Întrebat de obișnuita dilemă din ataca ”Alibec sau Gnohere”, tehnicianul roș-albaștrilor s-a ferit de un răspuns direct, însă a dat de înțeles că primul are șanse de a juca, mai ales că patronul îl cere titular.

”Vor fi schimbări în echipă, pentru că avem multe meciuri de disputat, atât în Liga Europa, cât şi în campionatul intern. Voi schimba mai mulţi jucători faţă de meciul cu CS ”U” Craiova. Avem jucători obosiţi şi nu vreau să riscăm accidentări.

Planic nu va juca joi. Steaua este cea mai bună echipă din România şi este normal să jucăm sub presiune fiecare meci”, a spus Dică.

Mâine, de la aceeași oră 22:05, Viktoria Plzen primește vizita celor de la AC Lugano.

CLASAMENTUL GRUPEI G după 3 etape:

1. FCSB 9p
2. Plzen 3p

3. Beer Sheva 3p
4. Lugano 3p

Federația Română de Tenis a decis locul de disputare al meciului de Fed Cup România - Canada! Halep & co. revin în A... Doliu în lumea fotbalului. Abubakari Yakubu, fost coleg la Ajax cu Lobonț și Mitea, s-a stins din viață la vârsta de 35 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x