Antena Căutare

Anunț uriaș din Italia: Fundașul naționalei, Alin Toșca, la un pas de transferul carierei! Din Liga B direct în Liga Campionilor

Retrogradat în Serie B cu Benevento, fundașul român al celor de la Benevento, Alin Toșca, este pe cale să prindă un transfer foarte important pentru cariera sa. Om de bază și la națională în ultimele amicale, Toșca este pe lista de transferuri a celor de la Lazio Roma, formație care a eliminat FCSB din grupele Europa League.

Conform italienilor de la Corriere dello Sport, Toșca se află pe lista de priorități a echipei din capitala Italiei și ar putea fi transferat în această vară. Fostul stelist a jucat în 12 partide în acest retur la Benevento și a lăsat o impresie decentă, chiar dacă echipa sa a retrogradat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La finalul actualului sezon din Italia, Toșca va reveni la Betis Sevilla, de unde a fost împrumutat la Benevento, însă sunt șanse mici să continue la iberici.

Pe lista de ”cumpărături” a celor de la Lazio, echipă aflată pe loc de Liga Campionilor în Serie A, se mai află nume importante precum Romagnoli (Milan), Badstuber (Stuttgart), Glik (Monaco) și Dedè (Cruzeiro).

11 meciuri a jucat Alin Toșca în naționala mare a României, pentru care a debutat în 2016. Încă nu a marcat vreun gol pentru prima reprezentativă.

Alin Toșca a ajuns la Sevilla în iarna anului 2017 și a fost titular de drept în primul său sezon în Andaluzia. A jucat 25 de partide pentru Betis într-un an calendaristic, formație care a plătit pentru serviciile fotbalistului român 1 milion de euro.

Biletul Zilei 17.05.2018. ”Solistele” de joi ne-au adus un super-bilet câștigător!... O nouă mare pierdere pentru sportul românesc! Multiplul campion la tir, Gabriel Deaconu, a decedat la doar 36 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x