Antena Căutare

Amprentele palmelor lui Kobe Bryant vor fi vândute la o licitaţie în Beverly Hills

Amprentele palmelor lui Kobe Bryant, variantă a celor impregnate în ciment în exteriorul Grauman’s Chinese Theatre din Hollywood, vor fi vândute la o licitaţie în aprilie, alături de alte obiecte de colecţie legate de fostul baschetbalist, relatează Reuters.

Potrivit casei de licitaţii Julien’s Auctions, amprentele palmelor lui Bryant sunt teste făcute de fostul baschetbalist în 2011, când a devenit primul sportiv care şi-a lăsat amprentele alături de cele ale starurilor din lumea filmului, pe Hollywood Boulevard.

Se estimează că obiectul va fi vândut cu 4.000 până la 6.000 de dolari.

Obiectele legate de Kobe Bryant au fost oferite pentru licitaţie de un colecţionar din Kentucky.

Julien’s Auctions a precizat că pregătirile pentru licitaţia sa anuală cu obiecte legate de legendele sportului au început înainte de decesul lui Bryant.

Cel mai valoros obiect din colecţia Kobe Bryant este un echipament Los Angeles Lakers cu numărul 8, pe care Bryant l-a purtat la fazele finale ale NBA în 1999-2000. Echipamentul este estimate la 10.000 până la 20.000 de dolari.

De asemenea, o pereche de ghete Adidas cu autograf ar putea fi adjudecată cu 4.000 de dolari.

Licitaţia din 30 aprilie va fi precedată de o expoziţie.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Sursa : news.ro

Neymar reclamă 6,5 milioane de euro de la FC Barcelona... Vintilă: Simt că jucătorii sunt conectaţi la play-off şi şi-au dat seama de lucrurile pe care nu le-au făcut cum trebuie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x