Antena Căutare

Analiza arbitrajului, scoasa in afara grilelor de televiziune

Postul RAI a luat o hotarare suprinzatoare, hotarand sa renunte la emisiunea "Moviola", in care erau "disecate" arbitrajele din Serie A.

Suprinzator pentru italieni, obisnuiti cu succesul emisiunilor de acest gen, dar si pentru romani, care au copiat cu succes modelul din peninsula, RAI, televiziunea care transmite meciurile din Serie A, a hotarat sa renunte la emisiunea "Moviola", acolo unde erau analizate si dezbatute prestatiile arbitrilor.

Informatia a fost predata presei de directorul departamentului de sport al televiziunii, Eugenio De Paoli, care a declarat ieri ca emisiunea va disparea din grila de programe a RAI.

Totusi, De Paoli a tinut sa precizeze ca RAI nu se opune reluarilor video la fata locului, mai ales ca acestea ar putea fi prolifice analiza corecta din teren, greselile arbitrilor fiind adesea decisive in influentarea rezultatelor.

Cel mai multumit de aceasta decizie pare sa fie chiar fostul mare arbitru Pierluigi Collina, seful corpului de arbitri italian, care s-a plans de mai multe ori de imaginea patata pe care o au arbitrii italieni din cauza emisiunilor de genul "Moviola", "La domenica Sportiva" sau "Stadio Sprint"

Hepta
Unirea Urziceni - Zenit St. Petersburg 0-0/ Remiza chinuita... Liga Campionilor/ Rezultate inregistrate marti in turul trei preliminar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x