Antena Căutare

Andrei Penescu: "Exista o echipa care a oferit mai mult decat FC Koln, pentru Tanase!"

Inainte de vizita pe care patronul stelist Gigi Becali a anuntat ca o va face astazi la Penitenciarul Colibasi pentru a negocia cu Cornel Penescu transferul lui Cristian Tanase, Andrei Penescu, fiul patronului de la FC Arges, a dezvaluit ca mai multi reprezentanti ai unor formatii din Premier League s-au interesat de fotbalist.

"Am negociat cu reprezentantii mai multor cluburi mari din Europa. Toti au venit la Pitesti in secret, doar despre cei de la Köln s-a aflat ca au fost aici. Nemtii au facut o oferta serioasa, mai mult de doua milioane de euro, dar este o echipa care a dat si mai mult de atat!

Noi avem un pret sub care nu vrem sa coboram, iar acest club a dat cu 500.000 de euro mai putin. Cristi Tanase este un jucator de mare valoare si nu va pleca pe nimica toata"
, a declarat Andrei Penescu.

"La Steaua sunt sanse mici sa mearga. Daca Gigi Becali il vrea, trebuie sa mai creasca oferta financiara!", a spus si Ilie Penescu, fratele lui Cornel Penescu, pentru evz.
Chivu, omul lui Mourinho... Romario, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x