Andy Murray, asaltat de jucătoare pentru dublu mixt. Kirsten Flipkens, Coco Vandeweghe şi Casey Dellacqua deja s-au oferit ca partenere

Dacă la dublu masculin şi-a găsit partener, pe francezul Pierre Hugues-Herbert, Murray s-a plâns că îi este mai greu să găsească o jucătoare cu care să participe la dublu mixt. "Am vorbit cu vreo două jucătoare, dar am fost refuzat", a afirmat Murray.

Andy Murray, alături de Feliciano Lopez, a jucat, joi, primul meci după Australian Open şi după operaţia suferită la şold, la 29 ianuarie, în primul tur al probei de dublu de la Queen's Club. Murray şi Lopez au învins, cu scorul de 7-6 (5), 6-3, cuplul Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, cap de serie numărul 1.

După meci, fostul lider ATP, care încearcă să revină treptat la forma din trecut cu meciuri de dublu, a declarat că va evolua şi la Wimbledon. Dacă la dublu masculin şi-a găsit partener, pe francezul Pierre Hugues-Herbert, Murray s-a plâns că îi este mai greu să găsească o jucătoare cu care să participe la dublu mixt.

"Am vorbit cu vreo două jucătoare, dar am fost refuzat", a afirmat Murray.

Una dintre jucătoarele care l-au refuzat a fost australianca Ashleigh Barty, locul 2 mondial şi câştigătoare a ultimei ediţii a French Open, care a motivat prin faptul că i-ar fi greu să evolueze în trei probe, la Wimbledon.

Când au aflat de acest refuz, alte jucătoare s-au îmbulzit pe reţelele de socializare să-i propună lui Murray să facă echipă cu ele, la al treilea grand slam al anului.

Prima a fost belgianca Kirsten Flipkens, care a mai jucat cu Murray la Wimbledon, în 2006, apoi Coco Vandeweghe şi Casey Dellacqua, acestea din urmă fiind foste coechipiere cu Barty, la dublu feminin.

"Îmi trece imediat accidentarea pentru asta. Scuze, Ash", a spus americanca.

"Revin în activitate pentru asta. Scuze, Ash", a anunţat australianca, învingătoare în 2011 la Roland Garros, la dublu mixt, cu Scott Lipsky.

Mesajul Barborei Strycova a fost mult mai clar: "Hei, Andy Murray, am auzit zvonuri că ai fost refuzat de vreo două ori de colege de-ale mele de circuit, când ai căutat o parteneră pentru dublu. Jur că nu voi face aceeaşi greşeală ca ele".

Naomi Broady a anunţat că îl va părăsi pe fratele ei, Liam Broady, cu care mai joacă dublu mixt, pentru Murray: "Mă dezic de carnea şi sângele meu, Liam, ca să joc cu tine".

La 75 de ani, Billie Jean King nu ezită să joace alături de Murray.

"Mi-am consultat agenda. Disponibilă şi am sărit deja în pantofi", a glumit ea.

Sursa : news.ro

Ultimele știri